Fotograf Lena Bryngelsson

Västra Götalands län

Information

590831-XXXX är organisationsnummer för företaget Fotograf Lena Bryngelsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotograf Lena Bryngelsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Fotograf Lena Bryngelsson finns i.

Fotograf Lena Bryngelsson har varit registrerat sedan 1999-04-27 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotograf Lena Bryngelsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Fotograf Lena Bryngelsson är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Fotograf Lena Bryngelsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Lena Bryngelsson så kan ni göra det på telefon genom 070-5808712 eller genom brev på följande adress:

Allt inom foto och filmproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Fotograf Lena Bryngelsson och det är Bryngelsson, Lena Florence som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,