Nöjesvärden i Kungsbacka

Västra Götalands län

Information

590615-XXXX är organisationsnummer för bolaget Nöjesvärden i Kungsbacka. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nöjesvärden i Kungsbacka är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Nöjesvärden i Kungsbacka finns i.

Nöjesvärden i Kungsbacka har varit registrerat sedan 1997-11-07 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nöjesvärden i Kungsbacka så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nöjesvärden i Kungsbacka är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Nöjesvärden i Kungsbacka är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nöjesvärden i Kungsbacka så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning och konsult av DJ, musikvärdar, trubadurer och dansband mot företag och restauranger.

Det finns olika personer som har en koppling med Nöjesvärden i Kungsbacka och det är Durling, Lennart som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,