EBEFORS HANDEL & INNOVATION

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Enskild firma som heter EBEFORS HANDEL & INNOVATION. Det finns flera företag som liknar EBEFORS HANDEL & INNOVATION i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

EBEFORS HANDEL & INNOVATION är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1994-04-15 så har EBEFORS HANDEL & INNOVATION varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är EBEFORS HANDEL & INNOVATION och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med EBEFORS HANDEL & INNOVATION så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med EBEFORS HANDEL & INNOVATION så kan ni göra det på 031-923256.

Försäljning av livsmedel, konfektyr, kontorstillbe hör, våtservetter, tillverkning och försäljning av modellhus, produktutvecklingar och uppfinningar

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ebefors, Lars Gunnar Johan som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

EBEFORS HANDEL & INNOVATION har 590227-XXXX som sitt organisationsnummer.