Marogy Bil

Västra Götalands län

Information

571212-XXXX är organisationsnummer för företaget Marogy Bil. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marogy Bil är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Marogy Bil finns i.

Marogy Bil har varit registrerat sedan 1997-06-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marogy Bil så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Marogy Bil är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Marogy Bil är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marogy Bil så kan ni göra det på telefon genom 031-514835 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad plåt, lack och mekaniska arbeten. Import och export av nya och begagnade bilreservdelar.

Det finns olika personer som har en koppling med Marogy Bil och det är Marogy, Raad Yonan som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,