Göteborgs Spindel o Precisionsteknik

Västra Götalands län

Information

Göteborgs Spindel o Precisionsteknik är en verksamhet som finns i Göteborg. I Göteborgs Spindel o Precisionsteknik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Leif Peter som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Göteborgs Spindel o Precisionsteknik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Göteborgs Spindel o Precisionsteknik på telefon 031-571412.

Nytillverkning och service av maskinspindlar gällande verktygsmaskiner, såsom svarvar, fräsmaskiner, slipmaskiner, borrmaskiner inom verkstadsindustrin. Försäljning av olika typer av rullningslager. Utbildningsuppdrag inom kullagerteknik. Konsultuppdrag med uppdrag vad det gäller rullningslager-inbyggnad, monteringar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Göteborgs Spindel o Precisionsteknik av bolagstypen Enskild firma.

Göteborgs Spindel o Precisionsteknik är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Göteborgs Spindel o Precisionsteknik innehar ej F-skattsedel och Göteborgs Spindel o Precisionsteknik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Göteborgs Spindel o Precisionsteknik så är det följande:

Göteborgs Spindel o Precisionsteknik har 571104-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.