JS. Fönster & Dörrar

Västra Götalands län

Information

570701-XXXX är organisationsnummer för bolaget JS. Fönster & Dörrar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JS. Fönster & Dörrar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som JS. Fönster & Dörrar finns i.

JS. Fönster & Dörrar har varit registrerat sedan 1995-04-25 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JS. Fönster & Dörrar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

JS. Fönster & Dörrar är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för JS. Fönster & Dörrar är följande:

Vill ni komma i kontakt med JS. Fönster & Dörrar så kan ni göra det på telefon genom 031-849493 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsarbeten, reparationer, snickerier, om och tillbyggnader.

Det finns olika personer som har en koppling med JS. Fönster & Dörrar och det är Starke, Hans Jörgen Bo som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,