Auktionsmäklaren Anders G Bjerkhede

Västra Götalands län

Information

Auktionsmäklaren Anders G Bjerkhede hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Auktionsmäklaren Anders G Bjerkhede finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Auktionsmäklaren Anders G Bjerkhede tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Auktionsmäklaren Anders G Bjerkhede har haft sedan 2002-09-26. Auktionsmäklaren Anders G Bjerkhede har funnits sedan och 2002-09-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Auktionsmäklaren Anders G Bjerkhede så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-923150.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Auktionsmäklaren Anders G Bjerkhede har idag 570531-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Auktionsmäklaren Anders G Bjerkhede

Förmedling och värdering av lösöre till olika auktionshus. Värdering av konst och antikviteter och övrigt lösöre.

I Auktionsmäklaren Anders G Bjerkhede så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bjerkhede, Anders Gustav som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .