JAN MÅNSSON PROJEKTKONSULT

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och JAN MÅNSSON PROJEKTKONSULT är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JAN MÅNSSON PROJEKTKONSULT är ett av dem. Statusen för JAN MÅNSSON PROJEKTKONSULT är att Bolaget är aktivt.

JAN MÅNSSON PROJEKTKONSULT är ett Enskild firma och skapades 1990-08-15. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JAN MÅNSSON PROJEKTKONSULT ska trivas.

JAN MÅNSSON PROJEKTKONSULT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-07. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsult inom logistik och materialadministration

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JAN MÅNSSON PROJEKTKONSULT är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-07.

Idag är JAN MÅNSSON PROJEKTKONSULT och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med JAN MÅNSSON PROJEKTKONSULT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-297855.

.

De som är på något sätt har med JAN MÅNSSON PROJEKTKONSULT är Månsson, Jan Inge som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JAN MÅNSSON PROJEKTKONSULT har 570412-XXXX som sitt organisationsnummer.