NYA GÖTEBORGSBÄRGAR'N

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och NYA GÖTEBORGSBÄRGAR'N är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och NYA GÖTEBORGSBÄRGAR'N är ett av dem. Statusen för NYA GÖTEBORGSBÄRGAR'N är att Bolaget är aktivt.

NYA GÖTEBORGSBÄRGAR'N är ett Enskild firma och skapades 1990-03-14. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som NYA GÖTEBORGSBÄRGAR'N ska trivas.

NYA GÖTEBORGSBÄRGAR'N är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bedriva transporter, bilbärgning och sjöfart samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NYA GÖTEBORGSBÄRGAR'N är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är NYA GÖTEBORGSBÄRGAR'N och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med NYA GÖTEBORGSBÄRGAR'N så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-223131.

.

De som är på något sätt har med NYA GÖTEBORGSBÄRGAR'N är Landström, Hans-Peter Åke som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

NYA GÖTEBORGSBÄRGAR'N har 570203-XXXX som sitt organisationsnummer.