DABROWSKI MARKETING K.D.

Västra Götalands län

Information

561014-XXXX är organisationsnummer för verksamheten DABROWSKI MARKETING K.D.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DABROWSKI MARKETING K.D. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som DABROWSKI MARKETING K.D. finns i.

DABROWSKI MARKETING K.D. har varit registrerat sedan 1993-07-27 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för DABROWSKI MARKETING K.D. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

DABROWSKI MARKETING K.D. är och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är .

Firmatecknare för DABROWSKI MARKETING K.D. är följande:

Vill ni komma i kontakt med DABROWSKI MARKETING K.D. så kan ni göra det på telefon genom 031-415278 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet, marknadsundersökningar, affärsförmedlingar, handel, import och export inom hälso- och friskvårdsbranschen mellan polen och sverige

Det finns olika personer som har en koppling med DABROWSKI MARKETING K.D. och det är Dabrowska, Krystyna som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,