Löfvenbergs Göteborg

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Göteborg och Löfvenbergs Göteborg är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Löfvenbergs Göteborg är ett av dem. Statusen för Löfvenbergs Göteborg är att Bolaget är aktivt.

Löfvenbergs Göteborg är ett Enskild firma och skapades 2004-02-20. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Löfvenbergs Göteborg ska trivas.

Löfvenbergs Göteborg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-12. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Journalistisktarbete, skriva artiklar om arkitektur för dags- och kvällspress och månadsmagasin, informa- tionsmaterial artiklar för kundtidningar. Arkitektarbete, producera byggnads- och inredningsritningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Löfvenbergs Göteborg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-12.

Idag är Löfvenbergs Göteborg och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Löfvenbergs Göteborg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6283367.

.

De som är på något sätt har med Löfvenbergs Göteborg är Löfvenberg, Anna Clara Gunilla som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Löfvenbergs Göteborg har 560728-XXXX som sitt organisationsnummer.