COSTA BLANCA SOLHUS

Västra Götalands län

Information

560604-XXXX är organisationsnummer för företaget COSTA BLANCA SOLHUS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som COSTA BLANCA SOLHUS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som COSTA BLANCA SOLHUS finns i.

COSTA BLANCA SOLHUS har varit registrerat sedan 1984-06-12 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för COSTA BLANCA SOLHUS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

COSTA BLANCA SOLHUS är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för COSTA BLANCA SOLHUS är följande:

Vill ni komma i kontakt med COSTA BLANCA SOLHUS så kan ni göra det på telefon genom 031-285610 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av fastigheter såsom agent för ut- ländsk huvudman

Det finns olika personer som har en koppling med COSTA BLANCA SOLHUS och det är ÖMAN, PER ERIK JOHAN som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,