Agdur Consulting

Västra Götalands län

Information

Agdur Consulting hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Agdur Consulting finns. I Göteborg så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Agdur Consulting tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Agdur Consulting har haft sedan 2005-12-23. Agdur Consulting har funnits sedan och 2005-12-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Agdur Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-4677531.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Agdur Consulting har idag 560504-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Agdur Consulting

Konsultverksamhet, föredrag och projektledning, avseende ungdoms- och fritidsverksamhet med inriktning på värdegrundsfrågor, mål- och uppföljningsarbete samt organisation. Text- artikelförfattande rörande samma frågor.

I Agdur Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Agdur, Jonas Bertil som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .