Däck Service L-P

Västra Götalands län

Information

560422-XXXX är organisationsnummer för bolaget Däck Service L-P. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Däck Service L-P är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Däck Service L-P finns i.

Däck Service L-P har varit registrerat sedan 2006-01-16 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Däck Service L-P så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-09.

Däck Service L-P är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Däck Service L-P är följande:

Vill ni komma i kontakt med Däck Service L-P så kan ni göra det på telefon genom 031-437979 eller genom brev på följande adress:

Däckservice för lastbilar och personbilar samt försäljning av däck och jourservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Däck Service L-P och det är Saharkhiz, Ramezan Ali som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,