Grafisk Ekonomi Svenska

Västra Götalands län

Information

560126-XXXX är organisationsnummer för bolaget Grafisk Ekonomi Svenska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grafisk Ekonomi Svenska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Göteborg som är den kommunen som Grafisk Ekonomi Svenska finns i.

Grafisk Ekonomi Svenska har varit registrerat sedan 2006-04-21 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grafisk Ekonomi Svenska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-11.

Grafisk Ekonomi Svenska är och det finns flera bolag i Göteborg som också är .

Firmatecknare för Grafisk Ekonomi Svenska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grafisk Ekonomi Svenska så kan ni göra det på telefon genom 031-231800 eller genom brev på följande adress:

Förmedlingsverksamhet inom den grafiska branschen. Torg och marknadsförsäljning av div.hantverk,accessoarer, bijouterier och barnartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med Grafisk Ekonomi Svenska och det är Englund, Lars Christer som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,