Villa Belparc AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva café-, restaurang- och hotellrörelse, konsultverksamhet inom ekonomi, administration och organisationsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Villa Belparc AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Villa Belparc AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2008-12-11 så skapades Villa Belparc AB och bolaget är har F-skattsedel Villa Belparc AB har haft det sedan 2009-03-12.

Villa Belparc AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-03-12

556772-5279 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Villa Belparc AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Villa Belparc AB så går det att nå dem via telefon på 031-829282 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Villa Belparc AB är Ranebjörk, Percy Holmfrid som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ranebjörk, Malin Ulrika Carina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Berglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln Revisor, Svensson, Bengt Åke Joakim som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .