Bratells Möbler i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva detaljhandel med heminredning och möbler samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bratells Möbler i Göteborg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Bratells Möbler i Göteborg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2008-11-13 så skapades Bratells Möbler i Göteborg AB och företaget är har F-skattsedel Bratells Möbler i Göteborg AB har haft det sedan 2009-02-12.

Bratells Möbler i Göteborg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-02-12

556769-7478 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Bratells Möbler i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bratells Möbler i Göteborg AB så går det att nå dem via telefon på 031-192140 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bratells Möbler i Göteborg AB är Olsson, Per-Arne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Askne, Bo Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Askne, Anne Catarina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Olsson, Hanna Matilda som är född 1976 och har titeln Suppleant, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.