Svensk Krankörning Från Väst AB

Västra Götalands län

Information

Svensk Krankörning Från Väst AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Svensk Krankörning Från Väst AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svensk Krankörning Från Väst AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-07-03.

Svensk Krankörning Från Väst AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2008-05-28. Men sedan 2008-07-03 så har Svensk Krankörning Från Väst AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Arbetareg. 18 B, 417 57, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svensk Krankörning Från Väst AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6100259.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Svensk Krankörning Från Väst AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svensk Krankörning Från Väst AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva krankörning av stationära kranar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svensk Krankörning Från Väst AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svensk Krankörning Från Väst AB och det är följande personer, Carlsson, Leif Christian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ann-Charlotte som är född 1970 och har titeln Suppleant, Wank, Sven Peter som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svensk Krankörning Från Väst AB är 556758-9428.