Azalea Global IT Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Azalea Global IT Aktiebolag är ett företag som finns i Göteborg. I Azalea Global IT Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cohn, Henrik som är född 1983 och har titeln VD, Hjorth, Hans-Fredrik Peter Stefan som är född 1980 och har titeln Vice VD, Cohn, Henrik som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjorth, Hans-Fredrik Peter Stefan som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Barbro Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Langervik, Irene Elise som är född 1957 och har titeln SuppleantAnnerbratt Andrén, Karin Gunilla som är född 1947 och har titeln Revisor, Ekman, Heléne Margareta som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, R A Bergström Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Azalea Global IT Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Azalea Global IT Aktiebolag på telefon 073-9239947.

Aktiebolagets verksamhet ska vara handel med nätverksutrustning och servrar samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Azalea Global IT Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Azalea Global IT Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Azalea Global IT Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-05-22 och Azalea Global IT Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-05-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Azalea Global IT Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Azalea Global IT Aktiebolag har 556757-5229 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.