Bistro Yapici AB (Restaurang Vasastan)

Västra Götalands län

Information

Bistro Yapici AB (Restaurang Vasastan) är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Bistro Yapici AB (Restaurang Vasastan) finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bistro Yapici AB (Restaurang Vasastan) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-12-18.

Bistro Yapici AB (Restaurang Vasastan) som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2008-04-16. Men sedan 2008-12-18 så har Bistro Yapici AB (Restaurang Vasastan) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Viktoriag. 2 A, 411 25, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bistro Yapici AB (Restaurang Vasastan) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-130302.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Bistro Yapici AB (Restaurang Vasastan) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bistro Yapici AB (Restaurang Vasastan). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bistro Yapici AB (Restaurang Vasastan) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bistro Yapici AB (Restaurang Vasastan) och det är följande personer, Yapici, Aziz som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Yapici, Nal som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Yapici, Ünsal som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bistro Yapici AB (Restaurang Vasastan) är 556756-2607.