Brandproject AB

Västra Götalands län

Information

556745-7659 är organisationsnummer för företaget Brandproject AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brandproject AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Brandproject AB finns i.

Brandproject AB har varit registrerat sedan 2007-12-07 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-02-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brandproject AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-02-07.

Brandproject AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brandproject AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Brandproject AB så kan ni göra det på telefon genom 031-617300 eller genom brev på följande adress:
Ö. Hamng. 45, 411 10, Göteborg

Bolaget ska bedriva verksamhet inom informationsteknologiområdet, företrädesvis genom att utveckla och erbjuda interaktiva tjänster, tele- och datakommunikation samt mjukvara. Vidare ska bolaget bedriva konsultverksamhet i anslutning till dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brandproject AB och det är Pielage, Mikael som är född 1965 och har titeln VD, Åkerlund, Jörg Christian som är född 1972 och har titeln Vice VD, Pielage, Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Bo Christer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundbye, Per Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund, Jörg Christian som är född 1972 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lundgren, Per Olof Gunnar som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,