Din Bostad i Skövde AB

Västra Götalands län

Information

Din Bostad i Skövde AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Din Bostad i Skövde AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Din Bostad i Skövde AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-05-07.

Din Bostad i Skövde AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-10-25. Men sedan 2009-05-07 så har Din Bostad i Skövde AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till VASAGATAN 54, 411 37, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Din Bostad i Skövde AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-109570.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Din Bostad i Skövde AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Din Bostad i Skövde AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall äga, förvalta och handla med aktier och fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Din Bostad i Skövde AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Din Bostad i Skövde AB och det är följande personer, Selin, Kjell Erik Torne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Knight, Eve som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ving Engström, Petra Therése L som är född 1965 och har titeln Suppleant, Carlsson, Petra Camilla som är född 1972 och har titeln Revisor, Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Din Bostad i Skövde AB är 556741-0021.