Kimuo frisörutbildning AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Kimuo frisörutbildning AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Kimuo frisörutbildning AB är ett av dem. Statusen för Kimuo frisörutbildning AB är att Bolaget är aktivt.

Kimuo frisörutbildning AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-09-20. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Kimuo frisörutbildning AB ska trivas.

Kimuo frisörutbildning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2010-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller indirekt via dotterbolag bedriva utbildning och konsultverksamhet inom hårvårdsbranschen, förvalta aktier i dotterbolag, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kimuo frisörutbildning AB inte är momsregistrerat.

Idag är Kimuo frisörutbildning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Kimuo frisörutbildning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5868343.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kimuo frisörutbildning AB är Seher, Michael Eric Werner som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Heedman, Rut Carolina som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgö, Karl Anders Linus som är född 1980 och har titeln Suppleant, Karlsson, Marianne Elisa Maria som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Kimuo frisörutbildning AB har 556738-5330 som sitt organisationsnummer.