Tandvårdsgruppen Mikael Göransson AB

Västra Götalands län

Information

Tandvårdsgruppen Mikael Göransson AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Tandvårdsgruppen Mikael Göransson AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tandvårdsgruppen Mikael Göransson AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-11-08.

Tandvårdsgruppen Mikael Göransson AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-09-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stabbetorget 4, 416 80, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tandvårdsgruppen Mikael Göransson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-257719.

Göteborg arbetar för att bolag som Tandvårdsgruppen Mikael Göransson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tandvårdsgruppen Mikael Göransson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tandläkarverksamhet, äga och förvalta värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tandvårdsgruppen Mikael Göransson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tandvårdsgruppen Mikael Göransson AB och det är följande personer, Göransson, Ulf Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Ingela Camilla Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ahlert, Lars Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Careland, Ulf Viktor som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Karlsson, Jan Christer som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Tandvårdsgruppen Mikael Göransson AB är 556737-3203.