Warolin Vision AB

Västra Götalands län

Information

Warolin Vision AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Warolin Vision AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Warolin Vision AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Warolin Vision AB har haft sedan 2007-10-25. Warolin Vision AB har funnits sedan och 2007-10-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Warolin Vision AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Horisontv. 7, 423 38, Torslanda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-824784.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Warolin Vision AB Privat, ej börsnoterat.

Warolin Vision AB har idag 556736-7288 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Warolin Vision AB

Bolaget skall bedriva affärsutveckling och affärsstrategi inom branscherna för it-, säljbolag och fastighetsbolag, bedriva säljledning och annan teknisk konsultverksamhet, såsom i huvudsak fastighetskonsultationer och fastighetsförvaltning, förvalta aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Warolin Vision AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Warolin, Anders Pål Oskar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Warolin, Per Gunnar som är född 1976 och har titeln Suppleant, Holmstrand, Stig Lennart Christer som är född 1977 och har titeln Revisor, Larsson, Ove Bertil Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .