Quidquid Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Quidquid Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Quidquid Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Quidquid Aktiebolag är momsregistrerat sedan2007-09-20 och har organisationsnummer 556736-2149.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-149355 alternativt besöka eller skicka post till Quidquid Aktiebolag på följande adress Hedens Backe 20 B, 427 42, Billdal.

Quidquid Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-08-30.

I Quidquid Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lundberg, Petra Carin som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är utveckling och underhåll av produkter, tjänster och programvaror för dator-, media- och komunikationssytem. Samt återförsäljning och handel av produkter för dator-, media- och komunikationssytem.