Lots Design i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Lots Design i Göteborg AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Lots Design i Göteborg AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lots Design i Göteborg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lots Design i Göteborg AB har haft sedan 2007-09-20. Lots Design i Göteborg AB har funnits sedan och 2007-09-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lots Design i Göteborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Viktoriag. 44, 411 30, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-7744944.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lots Design i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat.

Lots Design i Göteborg AB har idag 556735-9038 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Hansson, Ingegärd Helena -Ljungström, Hanna Paulina Helena i förening med en av -Claesson, Karin Irene -Kreutz Erbéus, Gustav Henrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Lots Design i Göteborg AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom industridesign samt designstrategi.

I Lots Design i Göteborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Claesson, Karin Irene som är född 1959 och har titeln VD, Claesson, Karin Irene som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kreutz Erbéus, Gustav Henrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Ingegärd Helena som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungström, Hanna Paulina Helena som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcklin, Eva Veronica som är född 1974 och har titeln RevisorBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .