Deltransio AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Deltransio AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Deltransio AB är ett av dem. Statusen för Deltransio AB är att Bolaget är aktivt.

Deltransio AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-07-19. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Deltransio AB ska trivas.

Deltransio AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall köpa och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Deltransio AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-11-08.

Idag är Deltransio AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Deltransio AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3328022.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Deltransio AB är Engström, Bo Alf Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Christenson, Kjell Göran Åke som är född 1941 och har titeln Suppleant, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Deltransio AB har 556735-0409 som sitt organisationsnummer.