Infoferenda in Scandinavia AB

Västra Götalands län

Information

Infoferenda in Scandinavia AB är ett företag som finns i Göteborg. I Infoferenda in Scandinavia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekström, Frank Anders Wilhelm som är född 1981 och har titeln Extern firmatecknare, Mikaelsson, Carl Jonathan som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Mikaelsson, Dan Jeremias som är född 1983 och har titeln Suppleant, Holmberg, Daniel Bjerny som är född 1973 och har titeln Revisor, Tre Revisorer HB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Infoferenda in Scandinavia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Infoferenda in Scandinavia AB på telefon 031-7610000.

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter och tjänster för trådlös och fast data- och taltrafik samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Infoferenda in Scandinavia AB av bolagstypen Aktiebolag.

Infoferenda in Scandinavia AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Infoferenda in Scandinavia AB innehar ej F-skattsedel och Infoferenda in Scandinavia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-12-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Infoferenda in Scandinavia AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -Ekström, Frank Anders Wilhelm

Infoferenda in Scandinavia AB har 556734-8130 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.