Djungeltrumman AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva på såväl webplatser som i tryckt form skapa kvalitativa och nyskapande guider till nöjes- och uteliv, producera redaktionelt material som kompletterar guiderna, sälja annonsutrymmen samt bedriva förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Djungeltrumman AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Djungeltrumman AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2007-07-05 så skapades Djungeltrumman AB och bolaget är har F-skattsedel Djungeltrumman AB har haft det sedan 2007-10-25.

Djungeltrumman AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-25

556734-3446 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Djungeltrumman AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Djungeltrumman AB så går det att nå dem via telefon på 031-131233 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Strömqvist, Jesper Lennart -Waern, Jens Gustav Lennart i förening med en av -Konyi, Malin Johanna -Robbstål, Ricard Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Djungeltrumman AB är Waern, Jens Gustav Lennart som är född 1980 och har titeln VD, Waern, Jens Gustav Lennart som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Robbstål, Ricard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Konyi, Malin Johanna som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömqvist, Jesper Lennart som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Götenfelt, Nils Magnus som är född 1963 och har titeln RevisorJarkvist, Ulf Håkan som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .