Iman Yoav AB

Västra Götalands län

Information

Iman Yoav AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Iman Yoav AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Iman Yoav AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-10-04.

Iman Yoav AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-07-03. Men sedan 2007-10-04 så har Iman Yoav AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Jättestensg. 10 A, 418 72, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Iman Yoav AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-544500.

Göteborg arbetar för att företag som Iman Yoav AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Iman Yoav AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva spel- och nöjesbutik med godis och uthyrning av video och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Iman Yoav AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Iman Yoav AB och det är följande personer, Dan, Yoav som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nabavi Fard, Iman som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Kroon, Bo Rune som är född 1969 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Iman Yoav AB är 556733-8925.