Digital Fox AB

Västra Götalands län

Information

Digital Fox AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Digital Fox AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Digital Fox AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Digital Fox AB har haft sedan 2007-09-13. Digital Fox AB har funnits sedan och 2007-09-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Digital Fox AB så kan ni göra det genom att skicka er post till STAMPGATAN 38, 411 01, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-3608103.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Digital Fox AB Privat, ej börsnoterat.

Digital Fox AB har idag 556733-4999 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ernstad, Andreas Gerth Erik -Karlsson, Jan Linus Manfred är den som för stunden ansvarar för Digital Fox AB

Bolaget ska utveckla och sälja mjukvara, erbjuda konsulttjänster inom systemutveckling samt även erbjuda support och utbildning i anslutning till ovannämnda och därmed förenlig verksamhet.

I Digital Fox AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Jan Linus Manfred som är född 1981 och har titeln VD, Karlsson, Jan Linus Manfred som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernstad, Andreas Gerth Erik som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlberg, Lars Roland som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Särefjord, Daniel Mats som är född 1983 och har titeln Suppleant, Petersson, Stig Bengt Anders som är född 1952 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .