Wallmander och Co AB

Västra Götalands län

Information

Wallmander och Co AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Wallmander och Co AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wallmander och Co AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Wallmander och Co AB har haft sedan 2007-07-30. Wallmander och Co AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Wallmander och Co AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Smedjeg. 5, 411 13, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8483620.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Wallmander och Co AB Privat, ej börsnoterat.

Wallmander och Co AB har idag 556732-8694 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Wallmander och Co AB

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara satt producera och sälja reklam, film och media samt därmed förenlig verksamhet.

I Wallmander och Co AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallmander, Erik Jesper som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Pontus som är född 1975 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .