Granberg Sverige AB

Västra Götalands län

Information

556732-5591 är organisationsnummer för verksamheten Granberg Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Granberg Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Granberg Sverige AB finns i.

Granberg Sverige AB har varit registrerat sedan 2007-06-26 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Granberg Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

Granberg Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Granberg Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Granberg Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 031-926168 eller genom brev på följande adress:
Högenv. 104 B, 423 63, Torslanda

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva import och försäljning av handskar och liknande klädesplagg jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Granberg Sverige AB och det är Granberg, Ole M som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gillgren, Karl-Magnus som är född 1959 och har titeln Suppleant, Gillgren, Karl-Magnus som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Carlsson, Bo Stefan som är född 1969 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,