Utvecklings AB Skogsberget

Västra Götalands län

Information

556732-5161 är organisationsnummer för företaget Utvecklings AB Skogsberget. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Utvecklings AB Skogsberget är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Utvecklings AB Skogsberget finns i.

Utvecklings AB Skogsberget har varit registrerat sedan 2007-06-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Utvecklings AB Skogsberget så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-18.

Utvecklings AB Skogsberget är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Utvecklings AB Skogsberget är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bengtsson, Bengt Valdemar

Vill ni komma i kontakt med Utvecklings AB Skogsberget så kan ni göra det på telefon genom 031-7211281 eller genom brev på följande adress:

Föremålet för bolagets verksamhet är äga, utveckla och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Utvecklings AB Skogsberget och det är Bengtsson, Bengt Valdemar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Bengt Fabian Valdemar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallén, Dennis Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Olof Joachim som är född 1964 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Magnus som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor