Sports 4 Business i Väster AB

Västra Götalands län

Information

Sports 4 Business i Väster AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Sports 4 Business i Väster AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sports 4 Business i Väster AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sports 4 Business i Väster AB har haft sedan 2007-09-20. Sports 4 Business i Väster AB har funnits sedan och 2007-09-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sports 4 Business i Väster AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängåsvallen, 421 47, Västra Frölunda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-693550.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sports 4 Business i Väster AB Privat, ej börsnoterat.

Sports 4 Business i Väster AB har idag 556730-1162 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sports 4 Business i Väster AB

Bolagets verksamhet ska vara att föremålet för bolagets verksamhet skall vara att tillhandahålla sådana varor och tjänster som främjar den ideella föreningen Högsbo Basktets ändamål, som att arrangera konferenser och tillhandahålla sportprodukter åt Högsbo Baskets intressenter, driva Högsbo Basktets basketcafé samt i övrigt tillhandahålla varor och tjänster som främjar Högsbo baskets verksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Sports 4 Business i Väster AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Tommy Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Per Magnus som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nankler, Ulf Jerker som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .