Värm med luft VML AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall marknadsföra och utveckla värme- och kylsystem, såsom luftvärmepumpar, solcellsystem samt bedriva handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Värm med luft VML AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Värm med luft VML AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2007-04-20 så skapades Värm med luft VML AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Värm med luft VML AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-11-22

556728-4525 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Värm med luft VML AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Värm med luft VML AB så går det att nå dem via telefon på 031-563085 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Värm med luft VML AB är Andersson, Jessica Margaretha som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kerstin Ingela Mariana som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kjellström, Karl Gustav Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, .