LoK AB

Västra Götalands län

Information

LoK AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som LoK AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LoK AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-09-13.

LoK AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-04-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Häckv. 4, 429 33, Kullavik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LoK AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5304538.

Göteborg arbetar för att företag som LoK AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LoK AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva projektledning inom byggbranschen, fastig- hetsutveckling och byggledning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LoK AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LoK AB och det är följande personer, Karlsson, Pär Wimar Dan som är född 1971 och har titeln VD, Lundstedt, Jens Olof som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Pär Wimar Dan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Kusche, Sylvia Wera Ingeborg som är född 1955 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LoK AB är 556728-4517.