Svemacon International AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva consulting och management, inom automotive, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svemacon International AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Svemacon International AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2007-03-19 så skapades Svemacon International AB och företaget är har F-skattsedel Svemacon International AB har haft det sedan 2007-07-30.

Svemacon International AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-07-30

556726-6159 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Svemacon International AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Svemacon International AB så går det att nå dem via telefon på 070-5353121 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svemacon International AB är Karlsson, Sven Mats Johan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedenstedt Karlsson, Annika Christin som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bernåker, Bernt Anders Ingemar som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .