WST Vision AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva lokalvårdsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för WST Vision AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är WST Vision AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2007-03-15 så skapades WST Vision AB och verksamheten är har F-skattsedel WST Vision AB har haft det sedan 2007-05-10.

WST Vision AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-10

556726-4196 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är WST Vision AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med WST Vision AB så går det att nå dem via telefon på 031-7422220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom WST Vision AB är Enbom, Kim Sophie Wanja som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Hans Ola som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jeanson, Åsa Maria som är född 1963 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, .