PW Restaurang AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och PW Restaurang AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och PW Restaurang AB är ett av dem. Statusen för PW Restaurang AB är att Bolaget är aktivt.

PW Restaurang AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-06. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som PW Restaurang AB ska trivas.

PW Restaurang AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-22. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara restaurangverksamhet,luncher catering samt festarrangemang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PW Restaurang AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är PW Restaurang AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med PW Restaurang AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7344842.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med PW Restaurang AB är Vilhelmsson, Ulf Peter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Vilhelmsson, Arne Tyko som är född 1948 och har titeln Suppleant, Strand, Jan Olof som är född 1963 och har titeln Revisor, Hurtigs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

PW Restaurang AB har 556725-4775 som sitt organisationsnummer.