Lutec AB

Västra Götalands län

Information

556725-2647 är organisationsnummer för företaget Lutec AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lutec AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Lutec AB finns i.

Lutec AB har varit registrerat sedan 2007-03-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lutec AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-28.

Lutec AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lutec AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lutec AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Göteborgsv. 96, 431 37, Mölndal

Bolagets verksamhet ska vara att förvalta och äga fastigheter och värdehandlingar samt därmed förenlig verksamhet.Bolaget skall även bedriva handel med fordon och verkstadstillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Lutec AB och det är Elgestål, Ulf Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Vanel Elgestål, Susanthi Margit A som är född 1970 och har titeln Suppleant, Kjellström, Karl Gustav Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor,