Onecall Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Onecall Sweden AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Onecall Sweden AB är ett av dem. Statusen för Onecall Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Onecall Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-02. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Onecall Sweden AB ska trivas.

Onecall Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att bedriva uppdragsverksamhet inom telemarketing och försäljning samt utbildning av säljare och säljchefer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Onecall Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är Onecall Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Onecall Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-2735783.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Onecall Sweden AB är Mauritz, Carl Anders som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per Daniel som är född 1984 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Maria som är född 1968 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Onecall Sweden AB har 556725-0518 som sitt organisationsnummer.