SNS Catering och Event i Sverige AB

Västra Götalands län

Information

SNS Catering och Event i Sverige AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där SNS Catering och Event i Sverige AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. SNS Catering och Event i Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket SNS Catering och Event i Sverige AB har haft sedan 2007-03-29. SNS Catering och Event i Sverige AB har funnits sedan och 2007-03-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SNS Catering och Event i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till NORRA FISKEBÄCKSVÄGEN 128, 426 58, Västra Frölunda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0707-285958.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är SNS Catering och Event i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

SNS Catering och Event i Sverige AB har idag 556724-9783 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SNS Catering och Event i Sverige AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara cateringverksamhet. Konditoriverksamhet.

I SNS Catering och Event i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Aydin, Dikran som är född 1970 och har titeln VD, Aydin, Dikran som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ercin, Elias som är född 1974 och har titeln Suppleant, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, Kjellström, Karl Gustav Håkan som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .