Embriq Services AB

Västra Götalands län

Information

556724-1277 är organisationsnummer för bolaget Embriq Services AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Embriq Services AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Embriq Services AB finns i.

Embriq Services AB har varit registrerat sedan 2007-02-20 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Embriq Services AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-24.

Embriq Services AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Embriq Services AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Embriq Services AB så kan ni göra det på telefon genom 031-158850 eller genom brev på följande adress:
Baldersg. 4, 411 02, Göteborg

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling, import och försäljning av högteknologiska produkter inom elbranschen och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Embriq Services AB och det är Fransson, Hans Lennart som är född 1957 och har titeln Extern VD, Schjerpen, Arne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kåsin, Espen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pettersen, Thomas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Skaane, Jörn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Fransson, Hans Lennart som är född 1957 och har titeln Delgivningsbar personÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Björnsson, Klas Ingvar som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor,