Gefrix Therapeutics AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Gefrix Therapeutics AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gefrix Therapeutics AB är ett av dem. Statusen för Gefrix Therapeutics AB är att Bolaget är aktivt.

Gefrix Therapeutics AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-25. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gefrix Therapeutics AB ska trivas.

Gefrix Therapeutics AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva medicinsk forskning och utveckling mot fibromyalgi och kroniskt trötthetssyndrom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gefrix Therapeutics AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31.

Idag är Gefrix Therapeutics AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Gefrix Therapeutics AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6404047.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Gefrix Therapeutics AB är Schaffrath, Rudolf Helmut som är född 1952 och har titeln VD, Schaffrath, Rudolf Helmut som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Jan Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berntsson, Peder Bernhard som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Gottfries, Carl Gerhard som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Vedin, Jan Anders som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotZachrisson, Olof Christer Gustaf som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallén, Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Gefrix Therapeutics AB har 556721-8549 som sitt organisationsnummer.