BRS Grabbarna AB

Västra Götalands län

Information

BRS Grabbarna AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där BRS Grabbarna AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. BRS Grabbarna AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket BRS Grabbarna AB har haft sedan 2007-09-13. BRS Grabbarna AB har funnits sedan och 2007-09-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BRS Grabbarna AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Molnvädersg. 22, 418 35, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 076-2116773.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är BRS Grabbarna AB Privat, ej börsnoterat.

BRS Grabbarna AB har idag 556721-4894 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BRS Grabbarna AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggnation, rivning, grovstädning, håltagning, asbestsanering, isoleringsarbeten samt bilvård och därmed förenlig verksamhet.

I BRS Grabbarna AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Smiljic, Zarko som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Smiljic, Darko som är född 1986 och har titeln Suppleant, Granrot, Sven-Ingvar som är född 1945 och har titeln Revisor, .