Intrade ITG AB

Västra Götalands län

Information

Intrade ITG AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Intrade ITG AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Intrade ITG AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Intrade ITG AB har haft sedan 2007-10-04. Intrade ITG AB har funnits sedan och 2009-01-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Intrade ITG AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Larmg. 6, 411 16, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-7740140.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Intrade ITG AB Privat, ej börsnoterat.

Intrade ITG AB har idag 556721-4126 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sjöqvist, Dan Christian -Svartling, Andreas är den som för stunden ansvarar för Intrade ITG AB

Bolaget ska bedriva import och export av heminredningsdetaljer, äga och förvalta aktier i dotterbolag samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Intrade ITG AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svartling, Andreas som är född 1972 och har titeln VD, Svartling, Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöqvist, Dan Christian som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöqvist, Hans Gunnar Krister som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Linda Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Svartling, Linda Maria Dolores som är född 1974 och har titeln SuppleantJäxvik, Lars-Ola som är född 1965 och har titeln Revisor, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.