Taxi Guldheden AB

Västra Götalands län

Information

Taxi Guldheden AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Taxi Guldheden AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Taxi Guldheden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-04-12.

Taxi Guldheden AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-01-16. Men sedan 2007-04-12 så har Taxi Guldheden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hovås Intagsv. 10, 436 55, Hovås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Taxi Guldheden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-1692000.

Göteborg arbetar för att företag som Taxi Guldheden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Taxi Guldheden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva taxirörelse med person- och budtransporter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Taxi Guldheden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Taxi Guldheden AB och det är följande personer, Flodsson, Per som är född 1958 och har titeln VD, Flodsson, Per som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodsson, Mandana som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Paktinat, Bahram som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Khatiri, Mitra Zeinab som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nyholm, Denis Valentin som är född 1952 och har titeln Suppleant.Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Taxi Guldheden AB är 556720-4747.