Hans Ekdahl Ljud & Ljus Produktion AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska vara att bedriva installationer, konsultationer, försäljning och uthyrning av audiovisuell utrustning jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hans Ekdahl Ljud & Ljus Produktion AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Hans Ekdahl Ljud & Ljus Produktion AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2007-01-02 så skapades Hans Ekdahl Ljud & Ljus Produktion AB och bolaget är har F-skattsedel Hans Ekdahl Ljud & Ljus Produktion AB har haft det sedan 2007-03-29.

Hans Ekdahl Ljud & Ljus Produktion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-29

556719-1621 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Hans Ekdahl Ljud & Ljus Produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hans Ekdahl Ljud & Ljus Produktion AB så går det att nå dem via telefon på 031-7080814 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hans Ekdahl Ljud & Ljus Produktion AB är Ekdahl, Hans Michael som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Sven Michael som är född 1954 och har titeln Suppleant, Bellhem, Gun-Lis Linnea som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .